Real Madrid zet Harry Kane en Alphonso Davies op transferlijstje

Real Madrid is naar verluidt geïnteresseerd in het tekenen van Tottenham Hotspur-spits Harry Kane komende zomer. Los Blancos zullen het offensief voor de 29-jarige Tottenham Hotspur-spits in de zomer van 2023 inzetten als de fitheidsproblemen van Karim Benzema volgend jaar aanhouden.

De 29-jarige aanvaller heeft 261 doelpunten gemaakt voor Spurs in 408 wedstrijden in verschillende competities. Maar hij heeft nog geen trofee gewonnen met de Noord-Londense club of de nationale ploeg van Engeland, ondanks het feit dat hij vier keer de finale heeft bereikt. Naar verluidt willen Spurs een bedrag van ongeveer 90 miljoen euro voor de Engelse aanvoerder, een bedrag dat de hiërarchie in Santiago Bernabeu momenteel niet wil bieden.

Volgens Fichajes is Real Madrid op zoek naar een nieuwe spits voor de zomer en staan er veel namen op het lijstje. Het gaat onder meer om Rafael Leao, Youssoufa Moukoko en Timo Werner. Kane is momenteel in Qatar om Engeland te vertegenwoordigen op het WK 2022. De 29-jarige Engelse international, die op het hoogtepunt van zijn kunnen is, is een haalbaar doelwit.

Chelsea legende John Terry gelooft dat teams als Real Madrid Kane een betere kans bieden op het winnen van trofeeën, maar Kane zal ook weten dat het winnen van een titel met zijn jongensclub veel mooier zal zijn. Mocht de 29-jarige de overstap maken naar de Spaanse hoofdstad, dan moet hij de overstap helpen door Spurs te vragen hun waardering te verlagen.

Los Blancos houden hun ogen gericht op een aantal spelers die hun nationale teams vertegenwoordigen in Qatar. Zoals gemeld door SPORT, houden de coaches van Real Madrid veel van Alphonso Davies. Hoewel Real Madrid over een ploeg van topkwaliteit beschikt, is er één positie die altijd voor discussie heeft gezorgd: de linksbackpositie. Ferland Mendy werkt al vier jaar bij de club en is een vaste waarde in de ploeg geworden.

Davies, 22, scoorde zondag in Canada’s 4-1 nederlaag tegen Kroatië en maakte indruk in een rol waarin hij verder naar voren wordt opgesteld voor het nationale team. Toch is hij pas 22 jaar oud en heeft hij alle eigenschappen die nodig zijn om de komende tien jaar een van de beste linksbacks ter wereld te worden. Volgens Mundo Deportivo heeft Real Madrid zijn zinnen gezet op RB Leipzig en de Duitse linksback David Raum als mogelijk transferdoelwit.

Laat een reactie achter