Manchester United overweegt nog steeds Antoine Griezmann te contracteren

Toen Antoine Griezmann in maart de persconferentiezaal van Old Trafford binnenwandelde, zou een ambtenaar van Atletico Madrid wel eens hebben kunnen zeggen: “Kijk eens wat je had kunnen winnen”. Manchester United werd in voorgaande seizoenen gelinkt aan Griezmann, ook afgelopen zomer toen de situatie van Ronaldo onduidelijk was.

In 2017 wist Jose Mourinho dat hij een nieuwe spits nodig had – met de Portugees aan het hoofd van United op dat moment. Volgens de Franse outlet Mediafoot heeft United sindsdien interesse in de speler, waardoor de aandacht voor hun man in de zomer toenam, waarbij de speler in plaats daarvan opnieuw tekende voor Atletico van FC Barcelona.

De Red Devils zijn op jacht naar een nieuwe spits nadat Cristiano Ronaldo de club vorige maand met wederzijds goedvinden verliet. Manchester United heeft zijn interesse in Antoine Griezmann weer aangewakkerd, aldus het Franse Mediafoot. De 31-jarige aanvaller was waarschijnlijk de beste speler van Frankrijk op het WK in Qatar en blonk uit in zijn rol als nummer 10.

Griezmanns beruchte besluit in 2018 suggereert dat hij het management van Jose Mourinho zou hebben tegengewerkt. Griezmann is immers close met Paul Pogba. De Atletico-ster was terughoudend wanneer hij hierover werd ondervraagd, maar zei die zomer op een gegeven moment dat er een kans van ‘zes op tien’ was dat hij naar United zou verhuizen.

Griezmann is echter zeer gevestigd in Spanje nadat hij in 2005 bij de Real Sociedad academie kwam. Mocht Ten Hag doorgaan met een overstap – het “fenomeen”, zoals Ander Herrera het noemde, zou niet goedkoop zijn, met een speler die in 2019 107 miljoen pond kostte.

Laat een reactie achter